Menu

Veelgestelde vragen

Soulcamp is het snelstgroeiende platform voor persoonlijke ontwikkeling in Nederland en Vlaanderen. Met Soulcamp kun je online, in je eigen tempo, progamma’s volgen. De beste coaches uit Nederland en Vlaanderen geven hun kennis aan jou via video en werkboeken.
Maak een account aan en kies je abonnement. Voldoe de betaling en log in op jouw persoonlijke dashboard. Je kunt direct deelnemen aan ieder programma.
Soulcamp heeft twee type abonnementen: een maandelijks en een jaarlijks lidmaatschap. Het maandlidmaatschap is €11,99 en is maandelijks opzegbaar. Het jaarlidmaatschap is €99 (omgerekend €8,25 per maand) en kun je jaarlijks vernieuwen.
Je kunt bij Soulcamp betalen met iDeal en Bankcontact. Nadat de eerste betaling is uitgevoerd worden de volgende betalingen automatische afgeschreven via SEPA-incasso.
Zolang je abonnement loopt. Heb je een maandlidmaatschap dan heb je de gehele maand toegang. Vernieuw je het lidmaatschap dan wordt je voortgang bijgehouden en kun je gewoon verder waar je bent gebleven.
De video’s zijn alleen via Soulcamp.nl te bekijken en niet te downloaden. De werkboeken en oefeningen uiteraard wel.
Controleer of je bent ingelogd met het e-mail adres waarmee je het abonnement hebt afgesloten. In jouw portal zie je altijd welke abonnement je hebt afgesloten.
Soulcamp gebruikt het betaalsysteem Mollie voor het automatisch incasseren van facturen en betalingen via iDEAL en Bancontact. In de omschrijving van de transactie staat Soulcamp B.V. en je abonnementsvorm vermeld.
Er bestaat al een account met het opgegeven email adres. Als je eerst inlogt via https://soulcamp.nl/login/ en daarna het gewenste abonnement kiest op https://soulcamp.nl/tarieven worden jouw gegevens automatisch al ingevuld en kun je een abonnement afsluiten.
Heel eenvoudig via jouw eigen portal (https://soulcamp.nl/portal/). In jouw portal staat vermeld hoe lang je abonnement loopt met daaronder een knop [Mijn Soulcamp abonnement opzeggen]. Klik op deze knop en bevestig je opzegging. Je hebt nu nog tot de einddatum van je abonnement toegang tot Soulcamp, daarna helaas niet meer.

Je kunt altijd op een later moment weer een abonnement afsluiten.

Antwoord op je vraag niet gevonden?

Stuur ons je vraag per mail