Menu

Stap in de Hoofdrol van je leven

Ontdek het geheim voor meer levensvreugde van topactrice Margot Hallemans
en stap in een leven waarin jij de regie hebt.
profiel foto van Margot Hallemans
 • Programma door Margot Hallemans
 • Stap in de Hoofdrol van je leven
 • 10 video's (duur 1u 36m)
Toegang tot alle programma's v.a. €8,25 per maand Bekijk opties
 • Intro 5:52
 • Spirit 10:17
 • Mind 9:26
 • Expressie 12:04
 • Hart: Liefde & Verdriet 9:06
 • Hart: De kracht van kwetsbaarheid 13:39
 • Commitment 10:49
 • Seksualiteit 15:58
 • Lichaam 7:22
 • Outro 1:28

Over het programma

Wat kun je verwachten van het programma Stap in de Hoofdrol van je leven
Stap in de Hoofdrol van je leven

Wat ga je leren?

 • Handelen vanuit spirit
 • Luisteren naar je lichaam
 • Diepere intimiteit

 • Controle over je gedachten
 • Integreren van compassie
 • Ontdek jouw zelfexpressie

Over het programma

Al te vaak nemen we maar genoegen met een bijrol. Een plek achter de coulissen. Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. Hoge bomen vangen veel wind. Steek je hoofd niet boven het maaiveld uit. Onze cultuur is ermee doordrenkt. En in ons onderbewustzijn nemen we deze ‘lessen’ voor waarheid. Onbewust heeft het een enorme weerslag op je potentie en vlakt het je af.

Voel jij dit ook? Dat je verlangt naar een voller leven waarin je alles mag voelen en je de regie zelf in handen hebt?

Het is nu tijd om los te breken van dat wat jou tegenhoudt. Het is nu tijd om in de hoofdrol van jouw leven te stappen. Het is nu tijd om invulling te geven aan de beste versie van jezelf.

Want jij doet er toe. Jouw unieke zelf met al je talenten, je schoonheid van binnen en buiten, je levenskracht en je licht.

Aan de hand van topactrice Margot Hallemans wordt er een spotlicht geworpen op de blokkades, zodat jij deze leert te herkennen en te verwijderen. Zodat je jouw leven meer kan laten stromen, in lijn met je intuïtie en je authentieke zelf.

In 7 niveaus geeft Margot haar vernieuwende kijk op meer levensvreugde en hoe je daar direct toegang tot kan krijgen. ‘Stap In De Hoofdrol Van Je Leven’ is een exclusieve verdiepingsslag op het succesvolle 7 senses programma van Joris Swinkels.

De Modules

Leer jouw unieke blauwdruk herkennen

Ontdek wat er voor nodig is om altijd en overal volledig jezelf te kunnen zijn, te vertrouwen op je ‘spirit’, op het pad dat je bewandelt en te ervaren wat vrijheid voor jou is.

Kun je de kracht van je ‘Mind’ voor jou laten werken?

Word bewust van je gedachten. Van de energie die ze je geven tot de energie die ze je ontnemen. Leer met deze bewustwording te spelen, ermee te stromen. Zodat je gedachten geen grip krijgen op jouw werkelijkheid maar je ze vóór jou kan laten werken.

Kun je jouw waarheid spreken, naar jezelf en naar anderen?

Ga dieper naar binnen om de ware expressie in jezelf naar boven te halen en uit te dragen naar de wereld. Leer de invloed van jouw woorden op je leven en jouw omgeving te herkennen.

Ontdek hoe zelfcompassie een kompas is naar gezonde energie

Het openstellen van je hart heeft een uiterst krachtig effect op hoe je in het leven staat. Margot reikt je de handvaten aan om nog dieper in contact met jezelf te komen.

Leer met overgave het podium van jouw leven op te stappen

Commitment. Ergens echt voor gaan. Acties zetten en je doelen behalen met een timing die klopt. De voorwaartse kracht van commitment is een fantastisch levensniveau om voor je te laten werken.

Ontdek hoe je kunt spelen met seksualiteit

Het niveau seksualiteit gaat verder dan intimiteit. Seksuele energie is ook de energie van creatie, van speelsheid. Kom weer tot aanraking met deze kant van jezelf en ontdek hoe de wereld om je heen hier op in gaat spelen.

Word je bewust van de tempel in jouw leven

Het lichaam is een tempel. Hoe zorg jij voor haar? Leer te luisteren naar je lichaam. Bewaak de sereniteit en handel naar de signalen die ze je geeft.

Herken jij jezelf in


Werkboek

Bij dit programma zit een werkboek dat je dient te gebruiken als je het programma volgt.
Download het werkboek

profiel foto van Margot Hallemans

Margot Hallemans

Margot Hallemans is een Belgische topactrice en yogadocente met een innerlijk vuur dat brandt voor zelfexpressie en zelfontwikkeling. Als geen ander weet zij wat het is om in je kracht te gaan staan. Om een rol niet alleen te voelen maar ook volledig eigen te maken.

Spelen met de wetten van lichaam en geest, dat is waar Margot jou in mee kan nemen. Van spiritualiteit tot gegrond staan in je eigen waarden, in je eigen authenticiteit.

Voor Margot is iedere dag een nieuwe mogelijkheid om meer sprankel aan je leven te geven. Om het script te herschrijven en in de hoofdrol van je leven te stappen.

Wil je verder kijken?

Zet de stap naar zelfontwikkeling nu door

Kies het lidmaatschap wat bij jou past en krijg direct toegang tot alle programma’s van Soulcamp.

Lidmaatschap bekijken

Bekijk de eerste module gratis

Maak hier je account aan en krijg direct gratis toegang tot de module Hart: Liefde & Verdriet

Account aanmaken

Direct toegang tot alle modules en programma’s?

Kies jouw lidmaatschap