Menu

Gelukkig worden, hoe doe je dat?

Een gelukkig leven is geen eindbestemming. Er is geen beloning die je krijgt als je al je doelen en verplichtingen hebt afgevinkt. Geluk ervaar je onderweg. Maar hoe creëer je geluk als je ‘on the road’ bent? Registreer je gratis als Camper en wij geven je 8 tips in onze mini-gids.

<h2>Jouw gratis exemplaar</h2>

Jouw gratis exemplaar

Wakker jouw geluk aan, met onze gratis mini-gids
Word gratis lid

Ongelukkig in je werk, relatie en met jezelf
Zodra jij je ongelukkig voelt in je relatie of werk, heeft dat een sterke invloed op je levenskwaliteit. Beide gebieden nemen in je leven zoveel tijd in beslag, dat ze een grote invloed hebben op hoe jij in je vel zet. Je emoties en gedachten nemen de overhand en je verzandt in een dagelijks gevoel van misère. Je hebt niet de relatie die je voor ogen had en je haalt geen voldoening uit je werk.

Je voelt je:

  • Opgebrand
  • Machteloos
  • Onzeker
  • Alleen

Wanneer voel jij je wel gelukkig?
Stel, je zit buiten op een bankje. Je kijkt om je heen en ziet de bomen, de dieren, de mensen en de lucht. Plots valt er een gevoel van rust over je heen. Dat is het moment dat ‘geluk’ toeslaat. Het is een kalm, rustig en vertrouwd gevoel. 

Waarom krijg je dat gevoel als je op het bankje zit? Omdat je even in het nu leeft. Je hoofd is leeg en je geniet van alles om je heen. 

“Gelukkig word je door in het ‘nu’ te leven.”

Go camping!

Als je gaat reizen maakt de eindbestemming niet uit, toch? Sterker nog, dat is het moment dat het avontuur over is. Juist de plekken die je tussendoor bezoekt, maken je reis avontuurlijk en mooi.

Op momenten dat je het even nodig hebt, is Soulcamp dé gids in jouw levensreis. Door middel van online programma’s, masterclasses en de mini-gids, begeleiden we jou in deze unieke kampeerreis. Oftewel: jouw leven. Want ook jij kan je gelukkig voelen. 

We zetten samen de tent op, stoken het kampvuur aan en we kijken samen naar de sterren. 

Ga jij met ons mee? Let’s go camping!