Menu

Geleide meditaties van Soulcamp

De wereld is druk. We leven met ontzettend veel mensen dicht op elkaar. Gebouwen blijven uit de grond gestampt worden, het verkeer raast om je heen en je hoofd draait in de rondte. Hoe houd jij je gedachten rustig? Met de geleide meditaties van Soulcamp, creëer jij stilte in de drukte.

Luister naar de mediaties
Word gratis lid

De dagen vliegen voorbij
Het is niet moeilijk om de dag aan je voorbij te laten gaan. Voordat je het doorhebt ligt de week, de maand of het jaar achter je. Oftewel, de tijd vliegt. Gehaast vlieg je mee. Je stelt doelen, maakt plannen, stopt emoties weg en kijkt vooruit. Herken je iets in deze levensstijl?

Je bent te veel gefocust op:

  • Overleven
  • Wegstoppen van emoties
  • Een ander persoon zijn

Grote kans dat je daardoor minder liefde, dankbaarheid en rust voelt. Voor jezelf, maar ook voor anderen. Je stapt over momenten heen die aandacht nodig hebben. No worries, we begrijpen hoe dat voelt. Iedereen doet dat weleens in zijn leven.

Zonder aandacht geen kampvuur
Zodra je een geleide meditatie volgt, brengt je dat terug naar het heden. Je blaast lucht in dat wat zuurstof nodig heeft. Het laat je stilstaan bij wat belangrijk is en waar je waardering, dankbaarheid of liefde voor hebt. Iedere meditatie heeft zo zijn eigen kracht. De een zorgt voor een krachtige start van de dag. En de ander zorgt voor totale ontspanning en rust. Maar alle geleide meditaties van Soulcamp zijn erop gericht om een moment voor jezelf te creëren. Om je op te laten warmen door een warm vuur en om bij te dragen aan een leven vol geluk. Lukt dit? Dan word je stap voor stap een Happy Camper!

Onze geleide meditaties creëren:

  • Warmte
  • Geluk
  • Ontspanning

Word een Happy Camper
met 7 senses!

De geleide meditaties zijn onderdeel van 7 senses. Dat is het online programma waarin Soulcamp-gids Joris Swinkels jou begeleidt naar jouw genius-zone. Ook wel: de plek waar jij volledig ‘jij’ bent en je alleen nog maar kunt stralen. Ga je aan de slag met de meditaties? Dan kunnen wij alleen nog maar zeggen: welcome to Soulcamp and enjoy your trip!