Menu

Bedankt dat je lid bent geworden van onze community

Free content
Of

Koop nu gelijk het gehele programma programma naam

€ 250,00 Normale prijs € 375,00

Deel hier jouw traject met je achterban zodat ze je kunnen steunen op je reis.

Start gelijk met [programma naam]

Programma

JE HELE LEVEN LANG UITPAKKEN
MET DIT EENMALIGE CADEAU


KRIJG VOOR ALTIJD TOEGANG TOT ALLE PROGRAMMA’S VAN SOULCAMP

De wereld van nu is moeilijker dan ooit. Dat kun je wel stellen. Juist daarom is nu kiezen voor jezelf, kiezen voor zelfontwikkeling, een keuze die hét verschil kan maken voor een rijker en gezonder leven.

In tijden van crisis zijn de mensen die investeren in zichzelf degenen die er het beste uitkomen. Stel je voor, dat jij deze tijden trotseert met purpose, vreugde, en hernieuwd geloof in jezelf? Beeld je eens in hoe inspirerend dat is voor anderen. En welke mogelijkheden je jezelf daarmee geeft.

Deze actie is niet voor iedereen. Want niet iedereen durft. Er zijn slechts 1.000 plekken beschikbaar t/m 28 februari. Maar jij bent hier, op deze pagina, waarschijnlijk omdat je op zoek bent naar een oplossing. Dat iets in jou zegt dat dit hét moment is om aandacht aan jezelf te besteden. Sta jezelf toe om deze droom werkelijkheid te maken.

Investeer nu éénmalig in jezelf en krijg je leven lang gratis toegang tot Soulcamp: het snelstgroeiende platform voor persoonlijke ontwikkeling. Er zijn slechts 1.000 Lifetime Memberships beschikbaar voor €179.

Het Soulcamp Lifetime Membership

  • Investeer éénmalig €179
  • Voor altijd toegang tot alle Soulcamp programma’s
  • Exclusief voor de eerste 1.000 personen
  • Ook cadeau te geven
  • De actie loopt af op 28 februari 2021
  • Maak deel uit van het snelstgroeiende platform voor persoonlijke ontwikkeling

Direct Voor Jou Beschikbaar

Coming Soon

Deze programma’s krijg je in Q1 2021.

Verder kun je nog verwachten in 2021;

Kristien Cillen (Bestellingen bij het universum)
Merijn Ruis (100 Happy Habits)
Jerome van Zeijl (Werk prive balans)
Bert Corsius (I am ...)
Bert Barten (the Circle of Happiness)

FAQ Lifetime Membership


Koop vóór 1 maart 2021 een programma bij Soulcamp voor €179. Ben je een van de eerste 1.000 kopers dan krijg je direct het Lifetime Membership. Het Lifetime Membership geeft je voor altijd toegang tot alle huidige en toekomstige zelfontwikkelingsprogramma’s van Soulcamp.nl.
De actieperiode loopt af op 28 februari 2021 om 23:59.
Jazeker, het is zelfs een ideaal kerstcadeau. Koop binnen de actieperiode een programma en stuur ons vervolgens een mailtje op support@soulcamp.nl met de gegevens van de gelukkige ontvanger en wij zorgen ervoor dat hij of zij toegang krijgt. Let op: je kunt het Lifetime Membership alleen binnen de actieperiode (tot 1 maart 2021) cadeau doen. Daarna is het niet meer mogelijk om het Lifetime Membership op een andere naam te zetten.
Nee. Je krijgt een leven lang gratis toegang op het e-mailadres waarmee je je aankoop doet. We doen deze actie juist om mensen meer mogelijkheden te geven om zichzelf te sterken en te ontwikkelen. Wij zien het als onze missie om persoonlijke groei mainstream te maken.
Binnen de actieperiode (tot 1 maart 2021) kun je je aankoop annuleren. Wij zorgen dat je het gehele aanschafbedrag binnen 30 dagen weer terug op je bankrekening hebt. Buiten de actieperiode is je aankoop niet meer restitueerbaar.
Nee. Je kunt het Lifetime Membership alleen binnen de actieperiode aan iemand cadeau doen. Hierna is dit niet meer te wijzigen.