Menu

Bedankt dat je lid bent geworden van onze community

Free content
Of

Koop nu gelijk het gehele programma programma naam

€ 250,00 Normale prijs € 375,00

Deel hier jouw traject met je achterban zodat ze je kunnen steunen op je reis.

Start gelijk met [programma naam]

Programma

Leer leven vanuit je vrouwelijke kracht

Het programma

Tot je vrouwelijke kracht behoren gevoelens, emoties en je intuïtie. Wat gebeurt er als je niet genoeg naar deze energieën luistert? Dan leef je meer volgens de mannelijke energie. Je bent actiegericht, druk en impulsief. Iedereen heeft beide energieën nodig. Maar als vrouw rondlopen met meer mannelijke energie, kan ervoor zorgen dat jij je niet in balans voelt.

Hierdoor ervaar je stress, rusteloosheid, onzekerheid, vermoeidheid en voel je dat je niet de vrouw bent die je wilt zijn. Oftewel, je weet nog niet hoe je goed naar je vrouwelijke kracht kunt luisteren.
Herken jij je in onderstaande punten, dan is het programma "Leer leven vanuit je vrouwelijke kracht" voor jou geschreven

  • Je ervaart pas succes als anderen je dat geven
  • Je stopt veel tijd in jezelf bewijzen
  • Je bent voornamelijk naar buiten gericht met je aandacht
  • Je luistert niet naar je onderbuikgevoel

Krijg nu toegang tot het hele programma Leer leven vanuit je vrouwelijke kracht onder begeleiding van Eva Daeleman voor maar 179,-. De eerste 100 kopers krijgen twee gratis Q&A sessies met Eva (data nog niet bekend)
profiel foto van Eva Daeleman

Eva Daeleman

De Belgische Eva Daeleman begon haar carrière op negentienjarige leeftijd als radio-dj en tv-presentatrice. Ze leidde een gouden leventje met vip-feesten, dure jurken en als masker een dikke laag make-up.

Op haar vijfentwintigste trok Eva het niet meer. Ze brandde op en belandde voor zes maanden thuis. In die maanden kwam ze erachter wat de oorzaak van haar burn-out was en nam ze de stap om het radicaal anders te doen. Stilstaan was de enige optie en zo vond zij een zachter stuk in zichzelf.

Nu begeleidt ze mensen op het pad dat zij ooit gelopen heeft. Op die manier maakt ze vrouwen bewuster van de kracht die zij in zich hebben.

Leer leven vanuit je vrouwelijke kracht onder begeleiding van Eva Daeleman, voor maar 179,-!