Menu

Bedankt dat je lid bent geworden van onze community

Free content
Of

Koop nu gelijk het gehele programma programma naam

€ 250,00 Normale prijs € 375,00

Deel hier jouw traject met je achterban zodat ze je kunnen steunen op je reis.

Start gelijk met [programma naam]

Programma

FAQ

Om overal toegang te hebben tot de videos worden deze digitaal geleverd. Onze programma’s zijn exclusief beschikbaar op het members-only dashboard van onze leden en kunnen te allen tijde worden via mobiel en desktop met internet connectie. De video’s zijn niet downloadbaar. De bijbehorende werkboeken wel

Wat fijn dat je contact met ons wilt opnemen! Voordat je een bericht stuurt, willen wij je vragen om eerst de Veelgestelde vragen te bekijken want wellicht staat jouw vraag en antwoord hier bij. Als dat niet het geval is, kun je alsnog contact opnemen.
Je ontvangt een email met bevestigingslink. Zodra je je account activeert, kun je inloggen op je dashboard en aan de slag met je programma. Zorg ervoor dat de emails van info@soulcamp.nl niet in je spamfolder terechtkomen. Als je geen email van ons ontvangt, stuur dan een mail naar info@soulcamp.nl en wij helpen je graag verder.
Al onze programma’s kun je risicovrij aankopen. Als je niet tevreden bent, heb je 15 dagen om je geld terug te vragen vanaf de datum van aankoop. Opgaaf van reden is niet nodig.
Heb je geen wachtwoord ontvangen of ben je het kwijtgeraakt? Op de login pagina kun je een nieuw wachtwoord aanvragen. Met je nieuwe wachtwoord kun je vervolgens inloggen op https://soulcamp.nl/login
Klik op de Inlog-knop rechts bovenaan de homepage en log in met Facebook, Google of je emailadres. Vervolgens klik je opnieuw op het Inlog-poppetje rechtsboven en kies je Portal. Dit brengt jou direct terug waar je gebleven bent.
Klik op de Inlog-knop rechts bovenaan de homepage en log in met Facebook, Google of je emailadres. Vervolgens klik je opnieuw op het Inlog-poppetje rechtsboven en kies je Portal. Dit brengt jou direct terug naar je persoonlijke dashboard.
Ja, deze vind je in je dashboard. Let er wel op dat je al je (bedrijfs)gegevens volledig en correct invult.
Je hebt bij Soulcamp levenslang toegang tot je programma(s). Dat wil zeggen: zolang je jouw account niet opzegt, blijf je toegang houden en kun je jezelf ontwikkelen en groeien.
Ja, onze programma’s zijn zo ontworpen dat je start wanneer je wilt. En je doorloopt een programma op je eigen tempo. Jij bepaalt! Er is geen vast start- en eindmoment.
Dat bepaal jij zelf. Je kunt er zo lang (of kort) over doen als je wilt. En je kunt het programma zo vaak volgen als je wilt.
Ja, bij elke programma zit een werkboek dat je kunt downloaden. Je kunt ervoor kiezen om het uit te printen en in te vullen of digitaal invullen. Wij raden zeer aan om het werkboek actief te gebruiken en de vragen in te laten werken. Vaak komen er nog antwoorden naar boven in de dagen of weken nadat je een vraag uit het werkboek aan jezelf stelt.
Onze programma’s bestaan uit een combinatie van video’s en werkboeken. We raden aan om eerst een video te bekijken en vervolgens met het werkboek bij die video aan de slag te gaan. Het werkboek bestaat uit een combinatie van invuloefeningen en vragen. De kracht zit erin dat je elke opdracht doet. Neem daar gerust de tijd voor! Herhalen en terugkijken is aanbevolen.
Je kunt betalen via iDeal of Bancontact. Betalen in termijnen is helaas niet mogelijk. Onze prijzen zijn zo opgesteld dat ze aan onze missie voldoen ‘Persoonlijke ontwikkeling mogelijk maken voor iedereen’.