7 Senses Programma

Joris Swinkels ontwikkelde het 7 Senses programma gedurende zijn eigen zoektocht naar een authentiek leven in verbinding met zijn diepste waarden en waarheid. Hij is actief als ondernemer en business mentor en geeft bewustzijnstrainingen bij Creative Consciousness, het internationale programma voor persoonlijke ontwikkeling dat hij in Nederland introduceerde. 

Voor Wie

Heb jij ook het gevoel dat je niet het leven leidt dat je eigenlijk zou willen? Ga je vaak over je grenzen heen. Om tegemoet te komen aan de wensen van je partner? Of omdat je werk dat nu eenmaal met zich meebrengt? Of omdat je zelf eigenlijk niet weet wat je écht wil, wat echt goed voor je is en wat niet 

  • Ben je een pleaser geworden of juist een rebel? Slaap je vaak slecht? Zit je aan een tegen een burn-out, een bore-out of een midlife crises?  
  • Zie je de toekomst somber in? Ben je meer bezig met overleven dan met zin in het leven?  

Dan loop je niet je eigen authentieke pad en zul je nooit je volle potentie realiseren: leven en werken in The Genius Zone. Snak je naar meer vrijheid, meer energie, meer betekenis, meer succes, minder stress en betere relaties? Dan is 7 Senses het programma voor jou! 

Wat Je Leert

Met het programma 7 Senses leer je de signalen van je lichaam, je onderbewuste en je authentieke kern te interpreteren en ernaar te handelen. 

favicon

Een mens heeft zeven niveaus van waaruit die signalen zich manifesteren.  Die niveaus zijn Spirit, Mind, Expressie, Hart, Energie, Sen/Seksualiteit en Vitaliteit.

Door jezelf op al die niveaus gerichte vragen te stellen, zet je je onderbewuste aan het werk en ga je ervaren wat de signalen je willen zeggen om je te helpen je authentiek pad te lopen. 

Dat pad leidt naar je Genius Zone, waar je leven moeiteloos, creatief en vervullend is.  

Misschien werk je nog net zo hard als dat je eerder deed, maar het voelt licht en vreugdevol. Misschien blijf je doen wat je deed en zien wie je zag, maar nu vanuit oprechte belangstelling – noem het liefde – en de sprankelende lichtheid die je geboorterecht is. 

Bekijk hier waarom Joris 7 Senses ontwikkelde en wat het programma voor jou kan doen.

video

Krijg nu toegang tot het hele 7 senses programma voor niet 195,- maar 49,-.

favicon

De Complete Video Serie

Bekijk hier de complete video serie van het 7 senses programma:

Het hoogste, alles overstijgende niveau waarin het gaat over je ware zelf.

Op het niveau van de Mind ga je aan de slag met wat zich in je geest afspeelt.

Expressie opent je mogelijkheid tot hartsverbinding.

In je hart ben je in je kracht, maar kun je je ook op je kwetsbaarst voelen.

In deze module leer je om te gaan met deze diepe energielevels.

De vreugdevolle, speelse energie die je bestaan lichtheid geeft.

Dit niveau heeft alles te maken met je welzijn en welbevinden.