Menu

Herprogrammeer je onderbewustzijn met 7 senses

Wij hebben als mens zeven niveaus vanuit waar wij ons leven kunnen manifesteren.
Die niveaus zijn Spirit, Mind, Expressie, Hart, Sens-Seksualiteit en Vitaliteit.

Met dit programma leer je de signalen van je hoofd, je hart,
je lichaam en intuïtie te herkennen en daarna te handelen.
profiel foto van Joris Swinkels
 • Programma door Joris Swinkels
 • Herprogrammeer je onderbewustzijn met 7 senses
 • 8 video's (duur 49:05m)
Toegang tot alle programma's v.a. €8,25 per maand Bekijk opties
 • INTRO 8:59
 • Module 1 SPIRIT 7:20
 • Module 2 MIND 8:06
 • Module 3 EXPRESSIE 6:49
 • Module 4 HART 6:18
 • Module 5 ENERGIE 4:44
 • Module 6 SPELEN 3:39
 • Module 7 VITALITEIT 3:10

Over het programma

Wat kun je verwachten van het programma Herprogrammeer je onderbewustzijn met 7 senses
Herprogrammeer je onderbewustzijn met 7 senses

Wat ga je leren?

 • meer vrijheid
 • meer energie
 • meer vervulling
 • meer succes
 • minder stress
 • betere relaties

Over het programma

Wij hebben als mens zeven niveaus vanuit waar wij ons leven kunnen manifesteren.
Die niveaus zijn Spirit, Mind, Expressie, Hart, Energie, Sen-Seksualiteit en Vitaliteit.

Met het programma 7 senses leer je de signalen van je hoofd, je hart, je lichaam en intuïtie te herkennen en daarnaar te handelen.

Door jezelf op al die niveaus gerichte vragen te stellen, zet je je onderbewuste aan het werk en ga je signalen herkennen en kunnen interpreteren. Op die manier leer je jezelf om een diepe manier kennen en vanuit die positie kun je een succesvol, gelukkig leven creëren.

Door bewust stil te staan bij verschillende signalen kun je een weg vinden naar jouw unieke levenspad, waar jouw leven moeiteloos, liefdevol en vervullend is.

Misschien werk je nog net zo hard als dat je eerder deed, maar het voelt licht en vreugdevol. Misschien blijf je doen wat je deed en zien wie je zag, maar nu vanuit oprechte belangstelling – noem het liefde – en de sprankelende lichtheid die je geboorterecht is.

De Modules

Het eerste niveau waarmee we aan de slag gaan is de Spirit sense. Het hoogste, alles overstijgende niveau waarin het gaat over je ware zelf. Jouw unieke (spirituele) blauwdruk.


Als hoe je leeft, denkt, werkt en creëert helemaal in overeenstemming is met je blauwdruk, dan loop je je authentieke pad en functioneer je in de Genius Zone.

Hier gaat het niet om hard werken, streven en weerstand, maar om moeiteloosheid en flow.

Als je afwijkt van je eigen pad voel je op dit niveau signalen van onvrede en onbehagen. Je kunt niet helemaal jezelf zijn omdat je het gevoel hebt dat je je moet aanpassen aan wat anderen van je willen. Of dat nu je ouders zijn, je baas, je collega’s of je partner. Dat voortdurende schipperen kost je energie en levensvreugde.

In deze module leer je te zien en totaal te accepteren wie je echt bent. Je komt los van weerstand en frustratie over wie je dacht te moeten zijn. Je maakt energie vrij doordat je jezelf voor 100% laat zien en zijn.

Ook krijg je inzicht in jouw rol in het grotere geheel. Wat vraagt het leven – het universum, de kosmos, God of hoe je het ook wil noemen – van jou? En hoe ga je dat invullen?

Je opent jezelf voor inzichten, wordt gewaar wat er voor jou is weggelegd en voelt waar je pad loopt.

Open de video en start jouw reis naar het leven zoals het vanaf het begin bedoeld was.

Op het niveau van de Mind ga je aan de slag met wat zich in je geest afspeelt.


Wat zijn de bewegingen van je mind? Zijn je gedachten overwegend positief of negatief? Neig je vaak naar piekeren en zwaarmoedigheid? Krijg je energie van wat je denkt of drukt het je juist neer?

Blijven je gedachten in kringetjes draaien of blijf je hangen in zaken waar je niks mee kunt of eigenlijk niets mee wilt? Allemaal tekens dat er op dit niveau werk aan de winkel is.

Je mind en wat daarin omgaat zijn een betrouwbaar kompas op het pad dat je loopt. Vaar je jouw eigen authentiek koers, dan merk je dat aan je energie, aan je humeur en aan je enthousiasme.

Je denken wordt rustig en helder, de chaos in je hoofd lost op.

Die helderheid ontstaat als je je bewust wordt van de innerlijke waarden die voor jou richtinggevend zijn. In deze module vind je uit en bepaal je wat de regels zijn waarnaar jij je leven wilt inrichten.

Nadat je met het kompas van je Mind hebt verhelderd waar het in jouw leven over zou moeten gaan, kom je in het domein van expressie en creativiteit. Het gebied van keel (expressie) en armen (creatie) geeft uiting aan wat voor jou van waarde is en wat je aan de wereld wilt laten zien en meegeven.


Als je op dit niveau belemmeringen ervaart, wil je dingen voor jezelf houden, niet praten over de zaken die je bezighouden. Je sluit je af van je omgeving en de mensen die je dierbaar zijn.

In deze module leer je dat alles er mag zijn en tot uitdrukking mag komen. Dat je altijd kunt zeggen wat je op je hart hebt, dat je kunt ventileren wat je dwars zit en uiting kunt geven aan wat je bezig houdt.

Zo herstel je vertrouwen en veiligheid en geef je je omgeving de kans zich te vormen naar jouw wensen en behoeftes.

Door je Expressie open je de mogelijkheid tot hartsverbinding.

In je hart ben je in je kracht, maar kun je je ook op je kwetsbaarst voelen. Hoe veilig voelt het voor jou om je Hart te openen en de wereld te laten zien wie je écht bent?


Soms keert je energie naar binnen, sluit je hart en ga je het liefst op in je eigen binnenwereld waar niemand je kan bereiken of raken. Je blijft lekker thuis en doet je eigen dingetjes in de beslotenheid van je eigen cocon. Niets mis mee, als het maar niet te lang duurt en een levenshouding wordt.

Als je Hart opent ben je verbonden met alles en iedereen en voel je die verbondenheid ook. Je stelt je kwetsbaar op, maar doordat je ook met je eigen kern en waarden verbonden bent, stel en bewaak je je grenzen en creëert je je eigen veiligheid.

In deze module leer je de energie van het Hart te laten stromen en te werken met je emoties. Daardoor leer je jezelf beter kennen en wordt het gemakkelijker om ze te zien als de boodschappers van je onderbewuste die het zijn. Daardoor helpen ze je op je pad naar een completer leven.

Weten wat je wil en wat goed voor je is, is een basisvoorwaarde. Je moet helder hebben wat je wensen, verlangens en doelen zijn om het leven te leven waarnaar je hart uitgaat en waarvan je weet en voelt dat het voor jou bestemd is.


Daarvoor heb je energie nodig. En Energie is het onderwerp van deze module.

Je voelt het in je buik, dat borrelend enthousiasme, die zin om dingen te doen, door te pakken en impact te hebben. Je voelt daar ook de woede en boosheidsenergie die je duidelijk maken dat de dingen niet gaan zoals ze zouden moeten gaan. Precies de Energie die je nodig hebt om de situatie te veranderen, je grenzen duidelijk te maken of iets heel nieuws te beginnen.

Maar het kan ook destructieve energie worden. Dat gebeurt als je er niets mee doet, alles opkropt en pretendeert dat er niets aan de hand is. Dan raak je in mineur, wordt depressief, komt in een burn-out terecht of voelt je overbelast.

In deze module leer je om te gaan met deze diepe energielevels doordat je ze herkent en constructief gaat inzetten. Door de Energie te verbinden met wat je je in de eerdere niveaus van Spirtit, Mind, Expressie en Hart hebt eigen gemaakt, kom je steeds dichter bij het vervulde leven waarnaar je op zoek was.

Het meest basale niveau van levensenergie noemen we SenSeksueel. De vreugdevolle, speelse energie die je hele bestaan een bubbelende lichtheid geeft. Deze speelenergie kan zich in allerlei richtingen en op allerlei manieren uiten.


Als je SenSeksuele energie ongehinderd stroomt voel je je fijn en vrij. Je staat open voor verbinding, wilt aangeraakt worden, aandacht geven en krijgen, liefde ervaren, knuffelen. Maar deze energie kan zich ook uiten in pure lustgevoelens, zin in seks – en wel nu!

Wordt deze energie gefrustreerd en onderdrukt, dan verdwijnt langzaam de vreugde en lichtheid uit je leven. Je wordt overdreven serieus en zwaar op de hand en je dagen voelen als corvee.

In deze module leer je voor jezelf de veiligheid te creëren om je totaal over te geven, volledig vrij te zijn en je eenheid met Universum te voelen.

Dit niveau heeft alles te maken met je welzijn en welbevinden. Het gaat over eten, drinken, bewegen, sporten en rusten. Over de zelfliefde die spreekt uit het jezelf gunnen van een massage, een bezoek aan de sauna of een inschrijving voor een inspirerende retreat.


Het gaat over een gezonde, vitaliserende relatie met je lichaam. Over hoe je het fit houdt om het beste voertuig te zijn voor het realiseren van je doelen, verlangens en ambities.

Verwaarloos je de noden van je lichaam, dan kost het je je energie. Terwijl het eerst nog bruiste en borrelde, ben je nu al blij dat je op de bank kunt gaan liggen als je je door de dag hebt heen gesleept.

In deze module leer je hoe je naar je lichaam kunt luisteren en daarmee de basis kunt leggen voor een energiek, actief en inspirerend bestaan.

Dit vinden onze klanten

foto van Liesbeth Deckers

7 senses is van grote waarde

Soms stel ik me de vraag: ben ik wel goed bezig? Ben ik het leven aan het leiden dat voor mij is bestemd? Daarom is de 7 Senses training van Joris Swinkels van zo'n grote waarde voor me. De richtlijnen en vragen die hij hierin aanreikt gaan direct tot de kern van de zaak. Het beste inzicht ooit is dat ik zelf mijn kompassen, om mijn eigen pad te volgen, altijd op zak heb. Ik kan ze overal inzetten, en zo wordt het leven een pak gemakkelijker en plezieriger.

Liesbeth Deckers
foto van Alex Malone

Patronen herkennen en doorbreken

Dankzij Joris z'n programma 7 senses heb ik diepgewortelde patronen kunnen herkennen en doorbreken. Door hier te beginnen is er een groeiproces gestart en ik ontdek nog steeds nieuwe dingen over mezelf. Waar ik eerst veel externe stimulans nodig had om me levendig en geliefd te voelen, voel ik dat nu in mij zelf. Ik voel me meer mezelf. Ik voel me gelukkiger en in controle van mijn leven.

Alex Malone

Vanuit Flow leven, doen wat ik leuk vind, me goed voelen en de dingen aantrekken in mijn leven waar ik van droom! Sinds ik 7 Senses toepas in mijn dagelijkse beslissingen is er een nieuwe werkelijkheid voor mij realiteit geworden. Waar ik met mijn denken misschien dagen over een beslissing zou doen, weet ik nu met 7-senses binnen 10 minuten wat te doen en voelt het ook nog eens goed. Mijn leven wordt steeds 'moeitelozer'; wat me eerst energie kostte gaat nu vanzelf. Ook de meditaties van 7 Senses maakt dat ik meer verbonden ben met mij hart en daarmee met mijn gevoel. Wat er weer voor zorgt dat ik de juiste beslissingen kan nemen, die goed voor mij zijn. En daar word ik nu echt gelukkig van

Lisette van Knippenberg
foto van Jordi Meuwissen

Aanrader!

Een programma dat mij voornamelijk rust en inzichten heeft gebracht mbt mijn levenspad. Niet meer alleen maar rennen om te rennen maar nu loop ik rustig met een doel en versnel ik waar nodig. Heb hem zelfs 2x gedaan zodat het nog meer in mijn systeem zou komen. Aanrader!

Jordi Meuwissen
foto van Bert Corsius

Meer voldoening

7 senses is een supertool om mijn diepere en onbewuste leefwereld, prioriteiten en dromen te monitoren en vooral te integreren en al doende steeds meer voldoening, rust en energie te ervaren. Zalige manier om me uit te lijnen met levensmissie. Een echte aanrader!

Bert Corsius

Herken jij jezelf in

 • Je hebt het gevoel dat je niet het leven leidt dat je eigenlijk zou willen.
 • Je gaat vaak over je grenzen heen, om tegemoet te komen aan de wensen van je partner.
 • Of omdat je werk dat nu eenmaal met zich meebrengt.

Werkboek

Bij dit programma zit een werkboek dat je dient te gebruiken als je het programma volgt.
Download het werkboek

profiel foto van Joris Swinkels

Joris Swinkels

Joris Swinkels ontwikkelde het 7 Senses programma gedurende zijn eigen zoektocht naar een authentiek leven in verbinding met zijn diepste waarden en waarheid.

Hij is actief als ondernemer en business mentor en geeft bewustzijnstrainingen bij Creative Consciousness, een internationale training voor persoonlijke ontwikkeling die hij vanuit Zuid-Afrika in Nederland introduceerde.

Joris neemt je mee zodat jij jouw eigen authentieke pad kunt ontdekken. Realiseer jouw volle potentieel en pak controle terug over jouw leven.

Wil je verder kijken?

Zet de stap naar zelfontwikkeling nu door

Kies het lidmaatschap wat bij jou past en krijg direct toegang tot alle programma’s van Soulcamp.

Lidmaatschap bekijken

Bekijk de eerste module gratis

Maak hier je account aan en krijg direct gratis toegang tot de module Module 1 SPIRIT

Account aanmaken

Direct toegang tot alle modules en programma’s?

Kies jouw lidmaatschap